Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jánoshalma linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Csetres - Jánoshalma [2. oldal]
részletek »

Jánoshalma képes leírás: Csetres - Jánoshalma [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: janoshalma.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Csetres apróhirdetés - Jánoshalma

Csetres apróhirdetés - Jánoshalma

Ha van egy megunt holmid, ne dobd ki, inkább ad el a Csetres apróhirdető oldal segítségével. Lehet, hogy amire már neked nincs szükséges, az más számára még hasznos és értékes tárgy lesz. Ha eladod a régi holmijaidat, azzal nem csak pénzt keresel, de a környezetünket is kíméled, ugyanis nem kell újat gyártani, illetve nem kerül ki a szeméttelepre. A Csetres apróhirdető oldalon a nevével ellentétben nem csak csetreseket, hanem mindent, többek között műszaki cikket, telefont, ruház, fényképező gépet, autót, ingatlant, de még állást is hirdethetsz. Az oldalon a hirdetés feladása teljesen ingyenes, ráadásul csak egy perc az egész.

Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ

Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ

A Dél-alföldi régió munkaügyi központjai 2011. október 1. hatállyal megyei szinten működnek tovább. Az egyes megyék kirendeltségei a földrajzilag nekik megfelelő Megyei Kormányhivatalok Munkaügyi Központjaihoz tartoznak. Nagy tisztelettel köszöntöm Önt a Békés Megyei kormányhivatal Munkaügyi Központjának honlapján, amellyel célunk, hogy információt nyújtsunk munkaügyi központ tevékenységéről és széleskörű szolgáltatásairól. A munkaügyi központok 1991. óta látják el feladatukat, 2007 januárja óta régiós szinten, 2011 októbere óta ismét megyei szinten, és évről évre arra törekszenek, hogy a munkáltatók és munkavállalók igényeit a törvény adta lehetőségeken belül minél magasabb szinten kielégítsék. Az itt található információk mind azt hivatottak szolgálni, hogy az Önöket és minket érintő legfrissebb hírekről, pályázati lehetőségekről, rendezvényeinkről, statisztikai adatokról tájékoztassuk Önöket. A honlap néhány jellemző mutató segítségével rövid áttekintést nyújt az elmúlt időszak munkaerő-piaci folyamatairól, valamint a regisztrált álláskeresők számának alakulásáról. Ezen kívül bemutatjuk a szervezet által kínált szolgáltatásokat és támogatási formákat, valamint olyan hasznos információkhoz kívánjuk juttatni Önt, melyek segítségével szervezetünk közelebb kerülhet a munkaerőpiac és a gazdaság valamennyi szereplőjéhez...

DÉMÁSZ Zrt.

DÉMÁSZ Zrt.

A DÉMÁSZ Zrt. a Magyar Madártani Egyesülettel és a Nemzeti Parkokkal együttműködve küzd a madárpusztulás csökkentéséért. Az együttműködés tovább folytatódik az "Akadálymentes égboltért" akció keretében. A távvezetékek miatt főleg a gólyák és ragadozó madarak veszélyeztetettek. Ezen madarak egyre nagyobb arányban használják fészeképítésre kémények, illetve magas fák helyett a kisfeszültségű vezetékek villanyoszlopait. Ez azonban a fészkek és az áramszolgáltatás szempontjából sem biztonságos. A fészkek vihar hatására könnyen megrongálódnak, ha pedig egy fészekből kilógó gally megázik, hozzáér a vezetékhez s vezetni kezdi az elektromos áramot, az zárlatot okoz a környéken. Az áramütés pedig halálos veszélyt jelenthet a madaraknak. Az ilyen esetek elkerüléséért kezdett a DÉMÁSZ a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesülettel (MME) s a szolgáltatási területén működő nemzeti parkokkal együtt lábakon álló, kosár alakú gólyafészek-magasítókat szerelni az oszlopokra. A magasítóra helyezett fészek stabilan nyugszik, és megfelelő távolságra van a vezetékektől. A DÉMÁSZ. szolgáltatási területén több mint ötszáz gólyafészek található, és ma már ezek felét magasító védi...

Égáz-Dégáz Zrt.

Égáz-Dégáz Zrt.

A vállalati értékekből: Minőség: Társaságunk legfontosabb céljai közt szerepel az ügyfelek minél magasabb színvonalú kiszolgálása. Ezt segíti a több mint harminc éves jelenlét a hazai piacon, illetve a GDF SUEZ csoport nemzetközi tapasztalati és infrastrukturális háttere. Úttörőnek számítunk a magyar piacon a földgáz alternatív felhasználását célzó fejlesztéseknél, mint például a földgázautózás, illetve a kogenerációs és trigenerációs technológiák. Közelség, meghallgatás: Igyekszünk minél gyorsabban és hatékonyabban reagálni a fogyasztók igényeire, problémáira. Ezt a célt szolgálja az újonnan bevezetett korszerű ügyfélszolgálati rendszer, illetve a 2005. második felében bevezetendő központosított telefonos ügyfélszolgálat. Ezekkel a beruházásokkal egyszerűsíthetjük és meggyorsíthatjuk ügyfeleink Társaságunkkal történő ügyintézését. Az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás során több csatornát is biztosítunk, hogy eljussanak a döntéshozókhoz a fogyasztók igényei, panaszai. Kényelem: Ügyfeleink számára a földgáz az egyik legkényelmesebb energiahordozó, legyen szó akár fűtéshez, főzéshez, a víz melegítéséhez történő felhasználásáról. Technológiai fejlesztéseink és egyre szélesebb körű szolgáltatásaink mind a fogyasztók kényelmét hivatottak szolgálni...

Google képtalálatok - Jánoshalma

Google képtalálatok - Jánoshalma

Képtalálatok a Jánoshalma kifejezésre a Google-on. A kis képekre kattintva nagyobb méretben is megtekinthetőek a fényképek. nembiztos, hogy minden kép Jánoshalmáról készült az oldalon, előfordulhatnak a keresésben nem kapcsolódó képek is.

Honvéd Kaszinó

Honvéd Kaszinó

1991-ben a honvédség Minisztériumhoz tartozó átszervezése közművelődési kapcsán a Honvédelmi intézmények közül az országban elsőként Jánoshalmán alakult meg a Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület. A Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület az egyesületi jogról szóló 1989.évi II. törvény, a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. Törvény, valamint a Ptk. 61-64. paragrafusai alapján megfogalmazott Alapszabály és a taggyűlés által elfogadott Szervezeti és Működési Szabályzat alapján működik. Az egyesület ügyintéző és képviseleti szerve a 11 fős választmány, mely a két taggyűlés közötti időszakban a taggyűlés határozatai, az alapszabály és az SZMSZ alapján önálló felelősséggel vezeti, szervezi az egyesület tevékenységét.

Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szki. és Kollégium

Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szki. és Kollégium

Az érettségi után nappali képzés keretén belül emelt szintű és felsőfokú képzés folyik. - Informatikus - Gazdasági informatikus - Informatikus - Térinformatikus - Informatikai Statisztikus és Gazdasági Tervező Mindhárom két éves képzés a 13-14. évfolyamon.

Ingatlannet - Jánoshalma

Ingatlannet - Jánoshalma

Jánoshalmi eladó ingatlanok nagy választékban. Az oldal főbb szolgáltatásai: ingyenes ingatlanhirdetés feladás 23 nyelven, Korlátlan képfeltöltés a hirdetésekhez, Térképes kereső, Kedvenc ingatlanok elmentése, Közvetítőknek: ingyenes honlap, Közvetítőknek: álláshirdetés feladás.

Invitel

Invitel

Az Invitel több mint 15 éve a magyarországi távközlési piac kiemelt szereplője. Ezen idő alatt klasszikus telekommunikációval foglalkozó cégprofilból teljes körű üzleti infokommunikációs szolgáltatásokat is nyújtó szervezetté vált, és ma már a magyarországi TOP 200 vállalatból a 21. legeredményesebb és a 4. leghatékonyabb cég. A kifogástalan minőségű szolgáltatás és a maximális ügyfélélmény biztosítása az Invitel 1100 dolgozójának kiemelt célja. Az Invitel 100%-os tulajdonosa a Mid Europa Partners (MEP). A MEP vezető magántőke befektető vállalatként Közép-Kelet-Európára specializálódott. Távközlési, kábel, mobil és műsorsugárzó cégekbe történő befektetései révén rengeteg tapasztalatot és tudást hozott az Invitelbe, elsősorban a régió szélessávú távközlési ágazatával kapcsolatban. Olyan szakmai tudást, amely stratégiai értéket jelent számunkra.

Hirdetés
Jankováczi Sörpatak

Jankováczi Sörpatak

Barátságos,családias söröző, jó italokkal,olcsó árakkal. Ingyenes internetezési lehetőség, kábel tv, rex asztal, zenegép várja a kedves betérő vendégeket. Klimatizált belső tér és kellemes terasz valamint kerti pavilon áll a vendégek rendelkezésére, alkalmanként élő zenével! Különlegességünk: Csapolt barna sör 230Ft/korsó!!

Jánoshalma - apróhirdetés ingyen

Jánoshalma - apróhirdetés ingyen

Az Apróhirdetés Ingyen oldalán a hirdetés feladás ingyenes (mindenkinek). Tulajdonostól vagy kereskedőtől/közvetítőtől keres? Az Apróhirdetés Ingyen oldalán eszerint is megszűrheti az apróhirdetéseket. Online gyors apróhirdetés kereső.

Jánoshalma - Magyar Katolikus Lexikon

Jánoshalma - Magyar Katolikus Lexikon

Jánoshalma, Jankószállás, Jankovác, 1989: város Bács-Kiskun m.: 1. esperesség a kalocsai, 1993. V. 31: a kalocsa-kecskeméti főegyhm-ben. Plébániái: Borota, Csávoly, Felsőszentiván, Kéleshalom, Kisszállás, Mátételke, Mélykút, Rém, Tataháza. - 2. plébánia. 1733: alapították. Tp-át 1788: Szt Anna tit-ra sztelték, 1907: bővítették. A főoltárképet Szoldatics Ferenc festette. Org-ját (2/24 m/r) 1933: Váradi Miklós építette, 1976: Gonda Nándor átépítette.

Jánoshalma - Onlineapró

Jánoshalma - Onlineapró

Apróhirdetések erről a településrő:l Jánoshalma. Főbb témakörök: jármű, ingatlan, jármű, növény, bútor, ruha, régiség, elektronika, hobbi, építőanyag, állás, oktatás, szolgáltatás és vegyes hirdetések.

Jánoshalma - Wikiédia

Jánoshalma - Wikiédia

A város a Bácskai-löszhát és a Kiskunság találkozásánál fekszik. Kiskunhalastól mintegy 20 kilométerre található Baja irányába. Az 1989-ben várossá lett Jánoshalma 13,220 ha területen fekszik, melynek kb. 15%-a belterület, 25%-a erdő, 60%-a mezőgazdasági terület, szántó. Környékét tanyavilág övezi (lásd Kiserdei tanya kép), egyes tanyákat vendégfogadásra alakítanak át, hogy a városlakók, vagy az idelátogató külföldiek megismerjék a tanyai életformát, szokásokat, ízeket. Jánoshalma kistérsége nem alkot önálló területi egységet, a város igazi vonzáskörzete még nem alakult ki, s központi funkciói is meglehetősen hiányosak. Jánoshalma jellemzően egyközpontú település. Az intézmények nagyobbrészt a Béke tér környékén helyezkednek el, ill. az átmenő forgalmi utak mentén lineáris intézményi vonalakként kapcsolódnak a központi tér és utcarendszerhez. A városközpont zavartalan működésének fontos feltétele a megfelelő közlekedési hálózat. Jelenleg Jánoshalma központját a helyi eredetű forgalmi terhelésen túl átmenő forgalmi utak terhelik. A város az 54. és 55. sz. főút között fekszik, ennek a térségnek igen ritka az úthálózata...

Jánoshalma állás

Jánoshalma állás

Jánoshalma állásajánlatok. Töltse fel önéletrajzát és jelentkezzen a helyi álláslehetőségekre! Adja meg e-mail címét a honlapon, ahova ingyenesen küldhetjük a keresésének megfelelő legújabb állásajánlatokat.

Jánoshalma álláshirdetések

Jánoshalma álláshirdetések

Állások, munkák gyorsan! Álláshirdetések Jánoshalma városából és a térségéből. Segítség a hatékony munkahelykereséshez. Részletes leírások a munkákról, az elvárásokról, illetve a várható jövedelemről.

Jánoshalma bemutatása

Jánoshalma bemutatása

A település megközelíthető közúton: Bajáról az 55-ös úton Csávolyig, onnan északkelet felé, a Kiskunhalasra vezető úton. A település régi nevei: Csőszapa, Jankó, Jankószállás, Jakofdsa palánk, Jankovácz voltak, 1904-től hívják Jánoshalmának. Jánoshalmán a rendezvények sorát februárban borversennyel kezdik. A Kisgazdaságok, Farmergazdaságok Gépei Kiállítást és Vásárt áprilisban tartják. A Jánoshalmai Napokon június végén, július elején Mézfesztivált is rendeznek. A Szüreti Napokon lovas bemutató - lovasiskola működik Jánoshalmán -, felvonulás és bál is van. A veterán autók és motorok évenkénti találkozója szintén nagyon népszerű rendezvény. A népi hagyományokat citerazenekar, a bácskai dalokat is gyűjtő pávakör és a népi tánccsoport ápolja. Több énekkar működik a városban: a Városi Vegyeskar, a Kapisztrán Kamarakórus, a Mithras Énekegyüttes, Kamarakórus és Jazz Vokál, az Egyesített Pedagógus Kórus. A településen átvezető út mentén kerékpárút is van...

Tuti menü