Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jánoshami vállalkozások képes leírás - Jánoshalma.tlap.hu
részletek »

Jánoshami vállalkozások - Jánoshalma.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: janoshalma.tlap.hu » Jánoshami vállalkozások
Keresés
Találatok száma - 7 db
Bácsgépker autógáz

Bácsgépker autógáz

A Bácsgépker Kft. mind a belsőégésű motorok felújításában, mind az autogáz alkatrészek beépítésében több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. 1993-tól bővítettük tevékenységünket autógáz szereléssel. Elmondhatjuk magunkról, hogy az országban az elsők között voltunk (vagyunk), akik foglalkozunk gépkocsik benzin-gáz kettősüzemre / benzin-autogáz/ történő hivatalos átalakításával. Visszatekintve több pályázatot is nyertünk - melyeket teljesítettünk- ezzel lehetővé tettük ügyfeleink részére a kedvező áron történő gázautószerelést.. Szerviz műhelyünkben összehangolt csapatmunka folyik. A tapasztalt tervezői munka színvonalas kivitelezését a jól képzett gázautó szerelők biztosítják. Átalakítjuk a régi hagyományos és az új generációs modelleket. A gázautózás beszerelési feltételeinek megteremtésében mindig az élen jártunk. A gázautó rendszerek gyártóival közvetlen kapcsolatban állunk, így a legújabb fejlesztéseket, tapasztalatokat szerelőinknek közvetlenül, rendszeresen átadják. Az összes beépítésre vagy forgalomba kerülő autogázgáz rendszer, alkatrész rendelkezik a nemzetközi és magyar engedélyekkel. 1994-től kezdődően folyamatosan végzünk környezetvédelmi felülvizsgálatot benzin üzemű, benzin-gáz kettős üzeműés dízel üzemű gépkocsikra. 2000-től az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert folyamatosan működtetjük...

Bácsgépker gázalkatrész webáruház

Bácsgépker gázalkatrész webáruház

A Bácsgépker Kft. autógáz alkatrész webáruház oldala. Cégünk foglalkozik: - Autógáz (Lpg/Cng) alkatrészek forgalmazása - Targonca gázalkatrészek forgalmazása - Autógáz beszereléssel - Autógáz rendszerek javítása, szükség esetén átalakítása - Lpg tartályok nyomáspróbája. Forgalmazott típusok: - Ac Stag - Dt Gas System - Landi Renzo - Zavoli - Tomasetto.

Honvéd Kaszinó

Honvéd Kaszinó

1991-ben a honvédség Minisztériumhoz tartozó átszervezése közművelődési kapcsán a Honvédelmi intézmények közül az országban elsőként Jánoshalmán alakult meg a Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület. A Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület az egyesületi jogról szóló 1989.évi II. törvény, a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. Törvény, valamint a Ptk. 61-64. paragrafusai alapján megfogalmazott Alapszabály és a taggyűlés által elfogadott Szervezeti és Működési Szabályzat alapján működik. Az egyesület ügyintéző és képviseleti szerve a 11 fős választmány, mely a két taggyűlés közötti időszakban a taggyűlés határozatai, az alapszabály és az SZMSZ alapján önálló felelősséggel vezeti, szervezi az egyesület tevékenységét.

Jánoshalmi cégek

Jánoshalmi cégek

Jánoshalmi cégek listája. Az odalon a cégek nevét, elérhetőségeit és tevékenységét olvashatjuk. Ha csak böngészni szeretnénk az adatbázisban, akkor nem szükséges regisztrálni, de ha új céget szeretnénk felvenni, ahhoz már regisztráció szükséges.

Kunvin Borászati Kft.

Kunvin Borászati Kft.

Kunvin Borászati Kft. oldala. A cég különleges borokat, minőségi borokat, tájjelegű borokat és asztali borokat értékesít. Az oldalon a cég hírei, rendezvényei, galériája és története között böngészhetünk.

Motor bontó

Motor bontó

Japán és olasz motorok bontása, valamint: BMW, Triumph, KTM, Husaberg alkatrészek értékesítése. Cím: 6440 Jánoshalma, Kápolna utca 75. Nyitvatartás: hétfőtől szombatig: 8-12 és 13-18 óráig. A cég használtmotorok értékesítésével is foglalkozik.

Phoenix Forklift - targonca értékesítés & szerviz

Phoenix Forklift - targonca értékesítés & szerviz

Cégünk minden targoncával kapcsolatos feladatot magas színvonalon, elfogadható áron megold. Partnereink részére szakmailag jól felkészült kollégáink mindig segítségére vannak, igyekeznek a megfelelő megoldást megtalálni minden problémájukra. apafejCsapatunk számára a legfontosabb, hogy megfeleljünk ügyfeleink minden elvárásának. Engedje meg, hogy egy olyan példát említsek, amivel már biztosan Ön is találkozott. Én magam szívesebben járok a másik utcában lakó háziorvosomhoz, aki a nevemen szólít, tudja, hogy utoljára miért kerestem fel, és ha találkozunk az utcán, megkérdezi hogy vagyok. De jártam már nagy kórházban is, ahol megvárakoztattak, úgy kezeltek, mint a 823-as számú beteget, és egy ismeretlen orvos foglalkozott velem. Ha minket választ, Ön is érezni fogja a különbséget: azt, hogy minden fontos költségről, drágább alkatrészről előre egyeztetünk, vagy azt, ha targoncája elromlik, mennyit kell várnia a szerelőre. Úgy gondolom, hogy ez a minimuma egy partnereinkkel ápolt hosszú távú együttműködésnek. targoncakMagas színvonalú szervízmunkánkat segíti, hogy az elkatrészek beszerzése esetén több jól bejáratott belföldi és külföldi partnertől is ajánlatot kérünk. Egy adott alkatrész esetén ez akár jelenthet 3-4 ajánlatkérést is, hogy a legjobb ajánlatot tudjuk Önöknek adni...

Tuti menü