Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jánoshalmi sport képes leírás - Jánoshalma.tlap.hu
részletek »

Jánoshalmi sport - Jánoshalma.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: janoshalma.tlap.hu » Jánoshalmi sport
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bács-Kun Sport - Jánoshalma

Bács-Kun Sport - Jánoshalma

Jánoshalmi sporthrek, sportesemények. Az oldalon a legfrisebb híreket olvashatjuk Jánoshalma és térségének sporteseményeiről. Főbb témák: futball, kézilabda, ökölvívás, kosárlabda, úszás, rangadók és csapatok.

Jánoshalma sport

Jánoshalma sport

Jánoshalma város sportlétesítményeinek felsorolása és elérhetőségei. Jánoshalmán megtalálható sporttevékenységet folytató egyesületek, klubok listája és elérhetőségei. A megadott adatok tájékoztató jellegűek!

Jánoshalma Sport Egyesület

Jánoshalma Sport Egyesület

A Jánoshalmi Testedző Egyesületet 1920-ban alakították a Majoros testvérek, Hermann Khón, Klingla Károly, Vermes. Az újonnan alakult csapat az első években a felső-bácskai és a kiskunsági alosztályban szerepelt. Az egyesület első pályája a város központjában, a mai Mezőgazdasági Szakiskola helyén volt. 1932-ben került sor a jelenlegi pálya avatására. Az 1930-as évek II. felében a J.T.E-t sajnálatos módon megszüntették. Ezután Majoros Aladár tanár úr pregári iskolás fiúkból ( Tátrai Pál, Berkovics Antal) leventékből és a J.T.E. fiatalabb játékosaiból megalapította a Jánoshalmi Sport Egyesületet. A Jánoshalmi SE az 1942-43 bajnokságban az MLSZ Szabadkai Alosztályában szerepelt és bajnokságot nyert. Ezzel jogot szerzett az NB III. Bácskai Alosztályába való szereplésre, aminek a II. világháború vetett véget. A háború után Zámbó Ferenc ismét megalakította a Jánoshalmi TE csapatát, amely nem volt hosszú életű, a két jánoshalmi csapat egyesült 1948 augusztusában és Jánoshalmi SE néven szerepelt az MLSZ által újra indított NB III.-as bajnokságban. Az 1950- ben megszüntetett NB III.- as bajnokság miatt a JSE a megyei I. osztályban szerepelt, ahonnan 1953- ban visszaesett a megyei II. osztályba. 1955-ben ebből az osztályból is kiesett, de a Kunfehértóval történt fúzió miatt továbbra is a megyei II. osztályban játszott...

Jánoshalmi FC

Jánoshalmi FC

A Jánoshalmi Testedző Egyesületet 1920-ban alakították a Majoros testvérek, Hermann Khón, Klingla Károly, Vermes. Az újonnan alakult csapat az első években a felső-bácskai és a kiskunsági alosztályban szerepelt. Az egyesület első pályája a város központjában, a mai Mezőgazdasági Szakiskola helyén volt. 1932-ben került sor a jelenlegi pálya avatására. Az 1930-as évek II. felében a J.T.E-t sajnálatos módon megszüntették. Ezután Majoros Aladár tanár úr pregári iskolás fiúkból ( Tátrai Pál, Berkovics Antal) leventékből és a J.T.E. fiatalabb játékosaiból megalapította a Jánoshalmi Sport Egyesületet. A Jánoshalmi SE az 1942-43 bajnokságban az MLSZ Szabadkai Alosztályában szerepelt és bajnokságot nyert. Ezzel jogot szerzett az NB III. Bácskai Alosztályába való szereplésre, aminek a II. világháború vetett véget. A háború után Zámbó Ferenc ismét megalakította a Jánoshalmi TE csapatát, amely nem volt hosszú életű, a két jánoshalmi csapat egyesült 1948 augusztusában és Jánoshalmi SE néven szerepelt az MLSZ által újra indított NB III.-as bajnokságban...

Jánoshalmi Footbal Club - női szakosztály

Jánoshalmi Footbal Club - női szakosztály

A Jánoshalmi Football Club Nöi labdarúgó szakosztályának honlapja. A klub hírei, meccsei, és eseményeinek bemutatása. Nevezések, nevezési szabályok, és határozatok. Információk a klubbal kapcsolatban.

Jánoshalmi tehetségek a fekvenyomó Eb-n

Jánoshalmi tehetségek a fekvenyomó Eb-n

Három remek jánoshalmi fekvenyomó indul a csütörtöktől vasárnapig tartó franciaországi kontinenstornán. Bordeaux-ban a -52 kilogrammos súlycsoportban versenyző Bene Ármin éremesélyes, míg Dénes Gábor (-90) és Schauer Kornél (-110) az első hat között végezhet az Eb-n.

Tuti menü