Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos képes leírás - Jánoshalma.tlap.hu
részletek »

Hasznos - Jánoshalma.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: janoshalma.tlap.hu » Hasznos
Keresés
Találatok száma - 5 db
Jánoshalma részletes időjárás adatai

Jánoshalma részletes időjárás adatai

Jánoshalma városának részletes időjárás adatai a Meteorológus portálon. Aktuális hőmérséklet, szélerősség és szélirány. A honlapon 7 napra előre megtekinthető Jánoshalma, és térsége várható időjárása.

Jánoshalma térképe

Jánoshalma térképe

Jánoshalma város részletes utcatérképe a Térkép Centrumban. Az oldalon lévő ikonok segítségével nagyíthatjuk és kicsinyíthetjük a térképet, és navigálhatjuk a kép helyzetét. A kényelmes használathoz szelés-sávú internet ajánlott.

Lajtha László Kulturális központ

Lajtha László Kulturális központ

A Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. 2009. május 1-jétől alapfokú művészetoktatási, könyvtári és közművelődési feladatokat lát el Jánoshalmán. A honlapon a városi kultúrális hírekről, illetve rendezvényekről is olvashat.

Magyar Máltai Szeretetszolgálat - Jánoshalma

Magyar Máltai Szeretetszolgálat - Jánoshalma

Magyar Máltai Szeretetszolgálat: a hit védelme és a szegények szolgálata. Megalakulás: A csoport 1991- benalakult. Létszáma: 13 tag és kb. 25 segítő Tevékenységek: - ruhaosztás és -gyűjtés - élelmiszercsomag osztás - idősek és betegek látogatása, segítése - húsvétkor és karácsonykor ebédfőzés és -hordás az időseknek, magányosoknak, rászoruló családoknak: - Szent Erzsébet kenyér osztás - magányosok és hajléktalanok részére karácsonyi ünnep szervezése

Városi könyvtár

Városi könyvtár

Szolgáltatások: - Könyvállványok közötti megfelelő közlekedőtér - Korlát Lemezjátszó - CD-lejátszó - DVD-lejátszó - Elérhető magasságú (kb. 0,5-1,6 méter) könyvállvány - Fejhallgató - Hangoskönyvek - Hordozható kazettás magnó - Internet - Látássérülteket segítő eszközök és szolgáltatások - Mozgássérülteket segítő eszközök és szolgáltatások...

Tuti menü